Visuel magi, grænsebrydende musik og kraftfulde koreografier. Sommerballetten Danish Design hylder den kreative proces med fortryllende, rå og overraskende dans.

Vi følger designeren på den forunderlige rejse fra idé til færdigt design. Designeren hvirvler sig ud i krøllede skitser og ind i sit eget kreative kaos. Idéerne opstår på kanten imellem drøm og virkelighed, hvor pennen tegner alverdens tænkelige og utænkelige former.

Et stærkt ensemble af moderne og urbane dansere sammen med den danske balletstjerne Alban Lendorf iscenesætter den kreative proces’ uudtømmelige kombinationsmuligheder og designerens evne til at vove det ukendte.

Installation, udstilling og salon

 
Kom tidligt i teatret og dyk ned i en kunstnerisk videoinstallation med historiske klip med store danske designere og arkitekter. Tag et glas i hånden og se det hele fra Arne Jacobsens teaterstole. Dørene er åbne fra en time før forestillingen.
 
I hele spilleperioden er danske designklassikere udstillet i og omkring teatret. Designklassikerne er på åben auktion på Lauritz.com. Alle er velkomne til at se og byde på deres yndlingsdesign.
 
På udvalgte dage vil der efter forestillingen være ekstraordinær Design-salon i øvre bar kl. 21.30 med repræsentanter fra det kunstneriske hold fra Danish Design.
Premiere17. august 2019
DansereAlban Lendorf, Stine Andersen, Tiago Miguel Mourato Coelho, Catarina Clode Casqueiro, Troels Graakjær, Nicco Olaybal Graulund-Jørgensen & Magnus Kofoed
KoreografiRené Vinther
ScenografiBenjamin la Cour
MusikJesper Mechlenburg & Mike Sheridan
Pris


Kr. 295-485 inkl. sommerballet, udstilling og videoinstallation
Varighed
, sommerballet45 minutter uden pause