Den Danske Strygekvartet – Koncert

Lørdag den 24. oktober kl. 17

Danmarks måske bedste klassiske orkester i en af landets bedste akustiske sale: Den Danske Strygekvartet giver koncert på Bellevue Teatret. Glæd dig til overdådig vellyd i selskab med Den Danske Strygekvartet.

Strygekvartetten er hyldet for en sjælden umiddelbarhed, som giver en oplevelse af at høre de mest kanoniserede værker som for første gang. Sammen med en smittende spilleglæde har det gjort kvartetten til et hyppigt efterspurgt orkester på koncertscener i hele verden.

Siden debuten i 2002 har de fire musikere udvist en særlig faible for Mozart. Netop Mozart er på programmet denne eftermiddag sammen med den sovjetiske komponist Sjostakovitj.

Ensemblet omfavner også traditionel nordisk folkemusik. Det kommer blandt andet til udtryk på albummet Last Leaf (2017), som blev kaldt et af årets bedste klassiske albums af blandt andre New York Times.

Kvartetten har i årenes løb vundet talrige priser og turneret over hele verden.

Program

W. A. Mozart: Strygekvartet nr. 16 i Es-dur, K.428
Dmitrij Sjostakovitj: Strygekvartet nr. 10, opus 118

– Pause –

Nordisk folkemusik arrangeret af Den Danske Strygekvartet

Vedr. coronavirus

Arrangementet overholder retningslinjer og anbefalinger i forbindelse med coronavirus for at kunne imødekomme krav til afstand og hygiejne.

Forsamlingsforbuddet på 50 personer gælder ikke kulturelle arrangementer for et siddende publikum.

Der er begrænset plads i salen (højst 350 imod normalt 740). Billetter bliver solgt i mindre grupper, så du sidder sammen med dem, du har købt billet til (i samme ordre). Der er mindst én tom plads imellem jer og andre på samme række.

Bemærk, at pladserne kun er tilgængelige to og to ved køb på nettet. Hvis du har brug for flere pladser samlet, skal du købe billetter hos Ticketmaster på telefon 38 48 16 30 hverdage 10-14.

Der er håndsprit rundt omkring i teatret.

Hvis du er syg eller har symptomer på covid-19, skal du blive hjemme.

Læs mere her.

PrisKr. 350
Den Danske StrygekvartetRune Tonsgaard Sørensen (violin), Frederik Øland (violin), Asbjørn Nørgaard (bratsch) og Fredrik Schøyen Sjölin (cello)