• Folk og røvere i kardemomme by på Bellevue Teater

Folk og Røvere i Kardemomme By

November-december 2020

Folk og Røvere i Kardemomme By

Tag hele familien med til den hyggeligste juletradition. Mød alle de rare, skøre og hyggelige indbyggere i den magiske lille Kardemomme By – skrappe Tante Sofie, den godmodige Politimester Bastian og naturligvis de tre røvere Kasper, Jesper og Jonatan, der lister sig af sted på tå for at stjæle og lave ballade. Velkommen til kardemommefest!

Vedr. billetkøb

Du kan desværre opleve udfordringer, når du vil købe billetter til Folk og Røvere i Kardemomme By i år.

På grund af corona skal vi som teater sikre den nødvendige afstand imellem publikum, der ikke kommer som en samlet gruppe. Du kan derfor kun købe to eller tre billetter ved siden af hinanden.

Hvis du har brug for at købe flere end tre billetter, kan du ringe til Ticketmasters kundeservice på 38 48 16 30 hverdage kl. 10-14. Så kan de hjælpe dig.

Hvis du har yderligere brug for hjælp, kan du ringe til teatret på 39 43 69 00 hverdage kl. 10-14.

Levende kamel og æsel lørdage og søndage

Vi vil gerne gøre oplevelsen på Bellevue Teatret til en mindeværdig familiebegivenhed og derfor har vi et par ekstra overraskelser i weekenden. I kan hilse på Kardemomme Bys levende kamel og æsel uden for teatret – før alle forestillinger lørdage og søndage.

Som familieudflugt er det altid oplagt med en tur i Dyrehaven eller en gåtur ved stranden i forbindelse med et besøg på Bellevue Teatret.

RØVERSÆKKE

Køb forfriskninger til hele familien på forhånd og tag det med i teatersalen. Det hele er pakket i muleposer med Kardemomme By-tryk. Jeres muleposer bliver udleveret ved ankomst. Sådan undgår vi kø i teatret.

RØVERSÆK
Æblejuice (brik, 25 cl), popcorn (100 g) og slikpose (110 g) pakket i lyseblå mulepose med Folk og Røvere i Kardemomme By-tryk.
Kr. 75

KLASSIKEREN
Popcorn, vand (50 cl) og Kardemomme-program pakket i marineblå mulepose med Bellevue Teatrets logo.
Kr. 75

KARDEMOMME-SÆK
Rød papegøje-bamse (højde ca. 30 cm), CD med alle Kardemomme-klassikerne og plakat (A2) pakket i orange mulepose med Folk og Røvere i Kardemomme By-tryk.
Kr. 250

PrisKr. 170-420 + gebyr
AlderAnbefalet fra 3 år
Varighed1 time og 20 minutter uden pause
Tekst, musik og scenografi
Thorbjørn Egner
InstruktionPeter Aude
Oversættelse

Halfdan Rasmussen
KoreografiAnne Marie Vessel Schlüter

Folk og Røvere i Lyngby

Folk og røvere gik med i forglemmigej-parade i Lyngby lørdag den 16. maj 2020. Se videoen her:

For børnehaver, skoler og andre institutioner

Tag børnene med til en formiddagsforestillingen Folk og Røvere i Kardemomme By i Thorbjørn Egners kendte og elskede univers. Pris for institutioner, skoler og børnehaver er 60 kr. (også voksne). Gruppebilletter bestilles på 53 73 82 34 eller hos Karen Elisabeth på karenelisabeth@bellevueteatret.dk.

Du bedes oplyse følgende i mailen:

Forestilling:
Dato og tid:
Antal børn:
Antal voksne:
Skole:
Adresse:
Kontaktperson:
Kontaktpersons mobilnummer:
* EAN-nummer:

* Hvis du ønsker at betale med EAN-faktura, skal du oplyse skolens EAN-nummer.

Bemærk at billetter til skole- og institutionsforestillinger ikke er refusionsberettigede.

Vedr. coronavirus

Arrangementet overholder retningslinjer og anbefalinger i forbindelse med coronavirus for at kunne imødekomme krav til afstand og hygiejne.

Forsamlingsforbuddet på 50 personer gælder ikke kulturelle arrangementer for et siddende publikum.

Der er begrænset plads i salen (højst 350 imod normalt 740). Billetter bliver solgt i mindre grupper, så du sidder sammen med dem, du har købt billet til (i samme ordre). Der er mindst én tom plads imellem jer og andre på samme række.

Bemærk, at pladserne kun er tilgængelige to og to ved køb på nettet. Hvis du har brug for flere pladser samlet, skal du købe billetter hos Ticketmaster på telefon 70 15 65 65 hverdage 10-14.

Der er håndsprit rundt omkring i teatret.

Hvis du er syg eller har symptomer på covid-19, skal du blive hjemme.

Læs mere her.