Frk. Julie

På gensyn i 2021

Her er en unik chance for at komme helt ind i teatrets inderste maskinrum med Sonja Richter, Thure Lindhardt og Alban Lendorf.

De tre har sammen med komponist Andreas Bernitt, scenograf Maja Ravn og skuespiller Signe Hørmann Sørensen under coronanedlukningen arbejdet af ren og skær kunstnerisk nødvendighed med et kraftfuldt, uortodokst livtag med Strindbergs Frk. Julie. Bellevue Teatrets scene stod tom, men er blevet udstyret med fund fra naturen samlet i Maja Ravns foreløbige scenografi og lyssætning.

Du får chancen for at se deres intense arbejde, når de åbner dørene til en forhåndsvisning af et unikt nedslag i en nordisk klassiker – et work in progress, som helt usædvanligt byder på et karriereskift for to af dansk scenekunsts internationale stjerner: Thure Lindhardts instruktørdebut og Alban Lendorfs skuespillerdebut.

Kom med helt ind i teatrets inderste kerne i et råt og eksperimenterende nedslag som et pitstop på vejen mod den endelige Frk. Julie, som vil få premiere i næste sæson.

Instruktør Thure Lindhardt introducerer til projektet og forestillingen.

På grund af coronarestriktionerne er der ganske, ganske få – 50 – pladser til denne eksklusive oplevelse. Publikum sidder på scenen – ultratæt på aktørerne.

Forestillingen er støttet af Knud Højgaards Fond.

Vedr. coronavirus

Arrangementet overholder retningslinjer og anbefalinger i forbindelse med coronavirus for at kunne imødekomme krav til afstand og hygiejne. Der er maksimalt 50 gæster.

Vi sørger for god afstand imellem grupperne. Hvis I har flere billetter i samme ordre, kommer I til at sidde sammen. I vil blive anvist jeres pladser inden forestillingen.

Der er håndsprit rundt omkring i teatret.

Hvis du er syg eller har symptomer på covid-19, skal du blive hjemme.

Læs mere her.

For teaterforeninger

Download turnémateriale