Jungledyret Hugo

26. marts til 24. april 2022

Jungledyret Hugo er en moderne opdatering af Flemming Quist Møllers klassiker – en visuel og energisk forestilling smækfuld af dans og junglemoves, uimodståelige sange og et frækt og nuttet jungledyr.

I Sydamerikas hårdt pressede regnskov bliver Hugo fanget og bragt til storbyen for at være eksklusivt kæledyr for en rigmandsdatter. Rigmanden lugter penge i jungledyrets potentiale som filmstjerne, men Hugo lader sig ikke sådan tæmme.

Som Hugo og Rita finder vi supertalenterne Laurids Skovgaard Andersen og Thit Aaberg, som har spillet med i Vildheks på Bellevue Teatret og flere serier på DR. 

Tag med hele familien på en rejse dybt ind i junglen i en spritny musikforestilling af bl.a. Flemming Quist Møller, Jesper Mechlenburg, Astrid Lynge Ottosen og Karin Ørum, der også var nogle af hovedkræfterne bag succesen Cykelmyggen Egon.

Koreografien bliver skabt af den virtuose, fremadstormende Nicky Andersen … find ham på youtube. 

Junglesæk

Køb forfriskninger til hele familien på forhånd og tag det med i teatersalen. Det hele er pakket i en mulepose med tryk. Muleposerne bliver udleveret ved ankomst.

Junglesæk – æblejuice (brik, 25 cl), popcorn (100 g) og slikpose (110 g) pakket i grøn mulepose med Jungledyret Hugo-tryk

Klassikeren – popcorn, vand (50 cl) og Kardemomme-program pakket i marineblå mulepose med Bellevue Teatrets logo

Kr 75 + gebyr

Pris, gulvKr. 400 + gebyr / Unge under 25 år: Kr. 195 + gebyr
Pris, balkonKr. 300 + gebyr / Unge under 25 år: Kr. 145 + gebyr
AlderstrinAnbefales fra 5 år
MedLaurids Skovgaard Andersen, Thit Aaberg o.m.a.
ForfatterFlemming Quist Møller
Instruktion og musikJesper Mechlenburg
Scenografi, kostumer og dukkerAstrid Lynge Ottosen & Karin Ørum
KoreografiNicky Andersen