Linda P’s Sabotagehunger

Torsdag den 14. januar kl. 19

Man slår ørerne ud, når Linda P deler ærligt ud af sin livshistorie: Hun har været en tøjte, hun har forsøgt at skelne mellem Linda Petersen og Linda P, hun har haft hovedpine, og hun har lagt den vilde livsstil på hylden for at blive normal og et såkaldt mønstereksemplar.

Men er det så nemt at holde sig på måtten og leve det stille liv uden at lave ballade? Har Linda undgået at fucke de nærmeste relationer op? Og hvad med kærligheden? Kan det overhovedet lade sig gøre at være i et forhold, når man er født som vildbasse? Og er det i orden at være fucked up, når man ovenikøbet snart skal være mor?

Glæd dig til Linda P gæster Bellevue Teatret for første gang. I sit femte onemanshow deler hun endnu engang ud af sig selv og sine frustrationer over sit indgroede fuck-up-gen.

EN AF DANMARKS BEDSTE STAND-UP-KOMIKERE

Linda P er en af Danmarks bedste stand-up-komikere. Med uforlignelig sydhavnscharme har hun budt danskerne på storslået underholdning og knastør humor på tv og i sine anmelderroste onemanshows.

Uanset om hun hudfletter sit privatliv eller samfundets tendenser er fællesnævneren en humoristisk kynisme, hvor spydighederne dog aldrig trumfer hendes selvironi.

Mere comedy?

Turen Går Til Nikolaj Stokholm
Torsdag den 7. januar

Bellevue Comedy Night
Med Thomas Warberg, Mark Le Fêvre og Ruben Søltoft
2. og 3. juni 2021

Vedr. corona og billetkøb

Forsamlingsforbuddet på 10 personer gælder ikke kulturelle arrangementer for et siddende publikum. I Bellevue Teatret må der for tiden være 350 gæster (imod normalt 740). Vi spiller altså for halve sale med god afstand.

Derfor er det lidt anderledes at købe billet i år. Læs mere om coronatiltag og billetkøb her, inden du køber billet.

Hvis du oplever problemer med billetkøb, kan du ringe til  du købe Ticketmaster på telefon 38 48 16 30 hverdage 10-14.

Handicap- og ledsagerbilletter skal bestilles på 38 48 16 33.

PrisKr. 275
MedLinda P