Smørrebrødssalonen

Premiere torsdag den 3. sept. kl. 19
Ons-lør kl. 19; søn kl. 14

Lige til øllet

Vi byder på højtbelagt Smørrebrødssalon med Marie Mondrup, Farshad Kholghi og Troels Malling – en hæsblæsende aften i Bellevue Teatrets velkendte salonånd med grin og bid og lige til øllet. Og selvfølgelig smørrebrød.

Løsslupne tjenere, dårende dejlige damer, sultne letmatroser og et utal af slappe liner. Alt sammen tilsat satiriske revytekster fra et karantæneramt 2020 og vores helt egen behårede Bellevue-ballet.

Som noget helt nyt er du med til at sammensætte aftenens indhold og bestemme, hvilke sange og revynumre, der kommer på aftenens salon-spiseseddel.

Smørrebrødssalon er dækket op på scenen bag scenetæppet — men vær ganske rolig og læn dig trygt tilbage! Det er tjenerne, der optræder, ikke dig.

MEGET FÅ PLADSER TIL FÅ FORESTILLINGER

Du sidder ved eget bord med afstand til dit medpublikum – højst 75 gæster per aften. Alle sikkerhedsforanstaltninger overholdes.

Vedr. coronavirus

Arrangementet overholder retningslinjer og anbefalinger i forbindelse med coronavirus. Vi tager naturligvis alle forholdsregler for at kunne imødekomme bl.a. afstandskrav. Der er maksimalt 75 publikummer hver aften.

Der vil blive taget højde for, at publikum bliver inden for den billetkategori, som man allerede har billet til.

Hvis du er syg eller har symptomer på covid-19, skal du blive hjemme.

PrisKr. 350 (+ gebyr) inkl. 3 stk. uspecificeret smørrebrød og 1 glas øl/vand/vin
Med Marie Mondrup, Farshad Kholghi, Troels Malling
KapelmesterChristian Berg
InstruktionFrede Gulbrandsen