Susse Wold – foredrag

Lørdag den 3. oktober kl. 15

Intet er statisk – derfor er bevægelse og forandring så vigtigt, fordi det giver ny viden og udvikling. 

I Susse Wolds verden er bevægelse både noget indre – en følelsesmæssig berøring med de ting, hun møder – og en fysisk bevægelse ud i verden, som byder på lærerige oplevelser og mulighed for konstant forandring.

Livets oplevelser har lært Susse Wold at se gaven i selv de mest umulige situationer – i en sweat lodge på Hawaii med en shaman, til et AA-møde, i en H.C. Andersen-forestilling for kronprinsen af Japan, i en seng på hjerteafdelingen på Riget, i et mudderhul i Kenya omgivet af løver og på den røde løber til filmfestival i Cannes.

Alvorlige og svære spørgsmål og farverige oplevelser blander sig med humor og latter. 

Efter foredraget kan man stille alle de indiskrete spørgsmål, man har lyst til.

Sussewold.dk

Vedr. coronavirus

Arrangementet overholder retningslinjer og anbefalinger i forbindelse med coronavirus for at kunne imødekomme krav til afstand og hygiejne.

Der er begrænset plads i salen. Billetter bliver solgt i mindre grupper, så du sidder sammen med dem, du har købt billet til (i samme ordre). Der er mindst én tom plads imellem jer og andre på samme række.

Bemærk, at pladserne kun er tilgængelige to og to ved køb på nettet. Hvis du har brug for flere pladser samlet, skal du købe billetter hos Ticketmaster på telefon 70 15 65 65 hverdage 10-14.

Der er håndsprit rundt omkring i teatret.

Hvis du er syg eller har symptomer på covid-19, skal du blive hjemme.

Læs mere her.

VarighedCa. 1 time og 30 minutter
PrisKr. 315
MedSusse Wold