Welcome to the 20s

Vi må med meget stor beklagelse meddele, at vi er nødsaget til at aflyse dette års nytårsaften på Bellevue.

Tilslutningen til arrangementet har ikke levet op til vores forhåbninger.

Vi vil gerne sætte alle sejl til, når vi kaster os ud i den slags arrangementer, og i denne omgang ville festen med kun 149 tilmeldte i vores øjne blive for lille og for svær at få op at svinge.

Vi arbejder på at afholde nytårsaften 2020-21 med en tidligere og større opmærksomhedsgrad på arrangementet, for vi tror stadig på, at det er en fantastisk ide – og at vi sammen kunne lave den flotteste og dejligste nytårsfest!

Vi beklager den ulejlighed, denne aflysning medfører. Vi håber, at de, som havde tilmeldt sig, har mulighed for at finde en anden nytårsfest i år. Billetterne bliver naturligvis refunderet.

Tak for jeres tro og tilmelding til arrangementet.

De bedste nytårshilsner fra teaterdirektør Pia Jette Hansen

VI SPRINGER PÅ NY IND I 20’ERNE! Bellevue Teatret og det 18 mand store swingorkester Zirkus inviterer dig på en rejse 100 år tilbage. Tilbage til de brølende 1920’ere, da champagnen flød i stride strømme, og hvor kun de heldigste var inviteret til de legendariske fester.

Zirkus hiver dig om bord på et buldrende dampskib af fest og farver med uendelig swingmusik, sære historier og hvileløs, vild energi.

Arne Jacobsens smukke teater bliver pyntet fra kælder til kvist i originalt interiør til denne unikke nytårsaften, hvor du er en del af festen. Dansere, champagne og whiskybarer, syngepiger og ægte kabaretstemning forfører dig helt ind i 2020. Find dit fineste vintagetøj frem og puds de gamle laksko. Der er lagt i kakkelovnen til en overdådig oplevelse i 20’ernes tegn.

Kom og vær med – du kan spise med fra tidligt på aftenen (se menuen nedenfor) eller støde til til selve festen med underholdning, musik og dans.

www.comeandseethezirkus.com

Nytårsbuffet 2019

Forret
Raadvads røget laks med brændt agurk og safrancreme
Håndpillede rejer med hjertesalat og ramsløgsmayonnaise
Torsketerrin med forårsløg, salat, urter og rå knudekål

Hovedret
Cuvette af kornfodret okse
Svineculotte med rosmarin
Kartoffelsalat med ristede hasselnødder og syltede løg
Cremet perlebygsalat med rygeost, æbler, radiser og løvstikke
Stegte persillerødder med haricots verts og rød sennepsalat
Romesco
Persillepesto
Cæsardressing

Dessert
Nytårschokoladekage med to slags chokolademousse, marcipan og nougat

Tid
OrkesterZirkus
Pris inkl. nytårsmenu og et glas bobler
Pris inkl. et glas bobler